logo

MONTEMAX

USLUGE

Klimatizacija

Single split

Single-split klima uređaji su tip klima uređaja koji se sastoji od jedne unutrašnje i jedne spoljne jedinice. Ovi uređaji se najčešće koriste za hlađenje ili grijanje jedne prostorije ili manje zone u zgradama.

Single-split klima uređaji se najčešće ugrađuju u stambene objekte, kao što su kuće ili stanovi, gdje postoji potreba za klimatizacijom samo jedne prostorije ili manjeg dijela stana. Ovi uređaji se često koriste i u manjim poslovnim zgradama, kao što su kancelarije, prodavnice ili restorani, gde postoji potreba za klimatizacijom samo jednog prostora.

Čišćenje i dezinfekcija

U prostorima koji se klimatizuju, osim o temperaturi, vlažnosti i brzini strujanja vazduha, potrebno je voditi brigu i o mikrobiološkom kvalitetu vazduha.

Vazduh iz klima uređaja koji se ne održavaju vrlo često je lošeg kvaliteta. Ponekad je prisutan i neugodni miris.

Vlažna, prljava i tamna mjesta unutar klima uređaja predstavljaju plodno tlo za razvoj i razmnožavanje bakterija, gljivica i pljesni.

Zbog toga veliku pažnju posvećujemo kvalitetnom čišćenju i dezinfekciji.

Montaža

Profesionalna montaža je osnov za dobro fukcionisanje opreme. Prateći standarde,koje jednim dijelom usvajamo i usavršavamo na raznim seminarima, sajmovima iz oblasti klimatizacije, i takođe ih sami ih u našoj firmi formiramo kako bi došli do savršeno realizovane montaže. Standardi koje kreiramo unutar firme dovode do formiranje našeg tržišnog identiteta i prepoznatljivosti.  

Materijali koje koristimo su izuzetnog kvaliteta, i predstavljaju osnovni alat za garanciju našeg poslovanja. Kvalitetan materijal rezultira povjerenju klijenata, što je i tajna dugog trajanja naše kompanije.

Servis

Servis klima vrsimo sa profesionalnim alatima i instrumentima.

Servis vršimo kod isticanja freona, varenje na najzahtjevim mjestima i vakumiranje, punjenje na digitalnoj vagi za Freon po fabrickim mjerama sa freonima R410 R407a R22

Zamjena svih vrsta kondeazatora za kompresore I ventilatore

Popravke na stampanim plocama, elekrionikama